banner startpagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inschrijving in de Wingerd Terhagen

Fijn dat je even komt kijken op onze schoolwebsite. Wanneer je op deze pagina bent beland vermoed ik dat je op zoek bent naar een school voor uw zoon of dochter. Kiezen voor onze school is een sterke keuze.

Als directeur geef ik jullie graag een persoonlijke rondleiding doorheen de school, luistert naar uw verhaal en vragen ... In deze coronatijden gelden speciale veiligheidsmaatregelen. Een telefoontje of een mail vooraf is nodig om een kennismakingsbezoek af te spreken. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Als school hanteren we een capaciteitsbepaling waardoor het aantal plaatsen in de klas beperkt is tot 24 kinderen.

 

inschrijving voor het schooljaar 2021-2022

Voor het schooljaar 2021-2022 zijn er in onze school nog vrije plaatsen waardoor er nog kinderen kunnen worden ingeschreven. Neem gerust even contact op.

Inschrijven kan na afspraak of op volgende vrije momenten :

 

inschrijving in de loop van het schooljaar 2021-2022

In de loop van het schooljaar kan een kind van school veranderen. Samen met de ouders en het kind wordt dan bekeken of dit afhankelijk van onze capaciteit haalbaar is en wanneer dat kan. Bij de overstap vanuit een andere lagere school vragen we het schoolrapport uit de andere school voor te leggen.

Kinderen vanaf het geboortejaar 2019 kunnen momenteel inschrijven. Dat kan enkel na afspraak. Bij de inschrijving vragen we een Kids ID of ISI+ -kaart mee te brengen.

 

inschrijving voor het schooljaar 2022-2023

Om kampeertoestanden aan de schoolpoort te voorkomen werken alle scholen van de gemeente Rumst voor hun inschrijvingen met éénzelfde centraal digitaal systeem. Ouders moeten hun kind eerst digitaal aanmelden. Elke school bepaalt zijn capaciteit. Op basis van de beschikbare plaatsen in de school kunnen de ouders een ticket krijgen waarmee ze hun kind effectief kunnen inschrijven in de school. Alle kinderen vanaf het geboortejaar 2019 kunnen zich aanmelden.

De communicatie over dit inschrijfsysteem wordt door de gemeente ten gepaste tijden gedaan in het gemeentelijk infoblad,de website van de gemeente Rumst en verschillende digitale kanalen als Facebook en Hoplr. Als school informeren we ouders via deze pagina.

Hebt u nog vragen of wenst u meer info? Aarzel niet om contact op te nemen.